Algemene informatie

Alle taarten worden gemaakt van een luchtig biscuit en dan bekleed en versierd met fondant. U kunt kiezen uit een vanillebiscuit of een chocoladebiscuit. Standaard gebruiken we vanillebiscuit. 

De taart bestaat uit 4 lagen.

 

Bewaartips:

Koelkast:

Wij zetten de taarten in de koelkast. Wij adviseren u dit thuis ook te doen. De taart blijft 2 dagen goed.

 

Invriezen:

Ook kan de taart heel goed ingevroren worden, zonder dat er veel kwaliteitsverlies optreed. Zet de taart direct na aankoop met doos in een stevige, dichtgeknoopte pedaalemmerzak, en zet deze dan in de vriezer. Wanneer je de taart nodig bent, haal je de taart uit de vriezer en zet deze de avond van te voren met doos/zak in de koelkast. De taart ontdooit dan langzaam, en de kans op 'smelten' is dan gering. De volgende dag voor gebruik eventueel nog even zonder doos/zak aan de lucht laten drogen buiten de koelkast op een zo koel mogelijke plaats.