Algemene voorwaarden

 • Het bestellen van een taart of cupcakes graag minimaal 2 weken van tevoren. Houd er rekening mee dat er vele uren aan een taart gewerkt wordt, hierdoor zit er een maximum aan het aantal bestellingen dat wij kunnen aannemen. Op tijd bestellen is daarom zinvol. Bij bestellingen op kortere termijn zullen wij uiteraard ons best doen om de taart alsnog te kunnen maken. 
 • Een workshop/een bestelling kan op de volgende manieren worden betaald: volledig via vooruitbetaling per bank.
 • Het volledige bedrag voor een taart bestelling dient uiterlijk 7 dagen vóór afhaal- of leveringsdatum op de rekening bijgeschreven te zijn. 
 • Wij behouden ons het recht voor, om i.v.m ziekte of persoonlijke redenen, reeds geplaatste bestellingen of geboekte workshops te annuleren.
 • Workshops/ kinderfeestjes/ kinderworkshops
  De workshops worden gehouden bij onze workshoplocatie.
  Wij kunnen ook naar een door u geregelde locatie komen. Mits er ruimte voor is, kunnen hier meer personen deelnemen. Er geldt altijd een minimum van zes personen.
 • Annuleren van een workshop/ kinderfeestjes/ kinderworkshops
  Wil u een workshop annuleren?
  Dit kan kosteloos tot vier weken vóór de workshop. Bij annulering tot drie weken voor de workshop wordt 30% van het workshopbedrag in rekening gebracht en bij annulering tot twee weken voor de workshop wordt 50% van het bedrag terug gestort.
  Bij annulering binnen twee weken voor de workshop, vervalt alle recht op teruggave.
  Indien u iemand anders regelt die in uw plaats de workshop komt volgen, zijn bovenstaande voorwaarden niet van toepassing.* bij annuleren door ons, storten wij het bedrag binnen 14 dagen retour. U krijgt hiervan een credit nota des gewenst.* Mocht er tijdens de workshop/kinderfeestje iets kapot gaan, zullen deze kosten verhaald worden op de des betreffende persoon.* betaling dient vooraf voldaan te zijn binnen 2 weken of 3 weken voor aanvang van de workshop, blijft betaling uit dan annuleren wij de workshop/ kinderfeestje en zullen wij de plaats vergeven aan iemand anders.